Sla navigatie over

Deze website draagt het AnySurferlabel, een Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites. Meer informatie vindt u op www.anysurfer.be/.

Vlaanderen.be - uw wegwijzer binnen de Vlaamse overheid
Over de site | Contact | Sitemap 

 


Thema's
 

 

Snelmenu 
 


AnySurfer, Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites

U bent hier: vlaanderen.be > Welzijn & Justitie > Over de site


Website Welzijn & Justitie

Doel

De website Welzijn & Justitie heeft als doel het ge´nteresseerde publiek te informeren over het forensische welzijnswerk in Vlaanderen.

 

Specifieke informatie vindt u via het menu in de linkerkolom of via de sitemap

Initiatiefnemers

De site is een initiatief van de afdeling Welzijn en Samenleving van het departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin van de Vlaamse overheid.

 

Aarzel niet om de webmaster te contacteren.

Privacy

We verzamelen geen persoonlijke informatie. We geven geen informatie over de gebruikers van deze website door aan derden. De mailadressen voor de nieuwsbrief worden enkel gebruikt om de nieuwsbrief te verzenden.

Aansprakelijkheid

De Vlaamse overheid kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de rechtstreekse of onrechtstreekse schade die zou kunnen voortvloeien uit het raadplegen of het gebruik van de informatie die op deze website wordt aangeboden, of van de externe websites waarnaar deze site verwijst.

 

Verder kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor problemen met de beschikbaarheid van de informatie die door technische fouten of onderbrekingen worden veroorzaakt.

FAQ

Q.: Waar vind ik de nieuwsbrief?

A.: In het snelmenu in de linkerkolom.

 

Q.: Waar vind ik de vacatures?

A.: In het snelmenu in de linkerkolom.

PDF

Sommige documenten worden op deze website aangeboden in het Adobe Acrobat-formaat (.pdf). Je hebt Adobe Reader nodig om ze te kunnen lezen. Vermoedelijk is dit programma op je computer ge´nstalleerd. Als dat niet zo is, kan je het programma gratis downloaden door op het logo te klikken.

 

Adobe Reader logo